Kvavt De Lux

Kl 11.10

Vår vackra Stellsi

Ojoj…idag är det kvavt ute så lite åska lär ju definitivt inte skada för att rensa upp luften lite. 24 grader varmt ute är det nu men när det är så där kvavt så känns luften bara tryckande. Så ja…för en gångs skull så välkomnar jag åska :wink:

Stella och Eliott är hemma hos Elliot och leker och det var en glad tjej som studsade ut idag. Inget utegångsförbud idag jue. Eliott var lite sne innan för det är punktering på hans cykel igen. Får ta och köpa en ny slang för den nuvarande är helt pajjad verkar det som på fler ställen eftersom det inte håller vid lagning. Vår lille motorcross förare får ta det lite lugnare kanske?

Har nyss städat undan och så där så det är klart. Drog upp volymen på förstärkaren ganska rejält och så wips så gick det hela lättare. Spelade väl för hela Ödåkra samtidigt också…haha. Jaja…det får dom tåla helt enkelt. Musik är kul så det så :smile: Skulle vilja lägga mig i trädgården och sola lite men njaä…har fått kliande solprickar lite varstans så får väl se till att hålla mig undan solen tills det har lagt sig. Hur lätt är det nu då på en skala?

Well….bloggar vidare sen…nu ska jag ha kaffe och Kesella :smile:

One Response to “Kvavt De Lux”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.