Midsommarteckningar

Kl 17.15

Kusintrion [Stellsi, Eliott och Tilda] sitter och ritar midsommarteckningar som ska delas ut

Hmm….ingen åska än och det är mer än kvavt ute vill jag lova. Ute kan jag inte vara för så fort jag går ut så börjar det klia enormt i ögonen och jag nyser som en tok. Dom där träden rätt över gatan [tror det är bok] gör så jag får hålla mig inne…kan i och för sig kanske vara gräs också men det har jag aldrig reagerat mot innan. Blir tokig kan jag säga i alla fall :-S

Barnen har varit iväg och badat hos kompisen Elliot innan idag och sen har dom lekt med kusin Tilda. Dom satt här i skuggan och ritade midsommarteckningar som dom har delat ut till lite olika människor…kända som okända. Vet inte vart dom får allt ifrån :wink: . Nu stack hela högen  in till Christina för att bada där…går inte att göra så mycket annat i denna värmen i och för sig. Det skulle varit midsommar idag kan jag tycka med tanke på det fina och varma vädret för imorgon då det är midsommar så lär det väl regna…som alla andra år…hihi. Vad tror ni?

Mannen blir senare hem från jobb idag också…något krångel som strular till det som dom måste få rätt på. Blir väl inte lika sen som igår dock men jag vill ha hem honom nu <3

Blir till att se The Sopranos ikväll igen jue [tror jag i alla fall]…kommer kännas lite konstigt och sorgligt då James Gandolfini inte finns i livet längre :sad:

One Response to “Midsommarteckningar”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.