Midsommar

Kl 09.10

Vår stora kille som fyller 7 år på söndag

Gomorron…till en regnig midsommar. Haha….inget ovanligt där inte :wink: . Som jag skrev igår…midsommar skulle varit igår då det var så fint väder men sen å andra sidan sett så förknippar man midsommar med regn nu för tiden.

Barnen kom inte in förrän klockan 21 igår kväll. Inte för att dom fick utan för att dom hade begett sig iväg och sen hittade jag inte dom. Hade sagt att dom bara fick vara på lekplatsen och om dom skulle gå någon annanstans så skulle dom komma hem och säga till. Tror jag sa det till dom säkert 5 gånger men nääää…..”vi glömde” fick jag veta. Dessa barn emellanåt :wink:

Nåväl…midsommar idag….får se vad det blir utav denna dagen.

Hoppas att ni får en toppendag…med eller utan regn.

One Response to “Midsommar”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.