Lek lek lek

Kl 17.40

Eliott leker med en utav sina födelsedags presenter…

…och Stellsi leker med Barbie

Japp…då har man en 7 åring här hemma då han fyllde år i söndags. Inte klokt att han är 7 år nu liksom…vår lille [???] påg :wink: . Kom på idag då vi åkte buss att han kanske inte åker gratis längre. Har inte kollat upp vilken ålder det är då det ska betalas för barn? Ska kolla upp det för jag tror att det inte är gratis längre då man fyllt 7 och det betyder i så fall att det blev ett ”tjyvåk” idag :wink:  Ska kolla upp det där känner jag.

Eliott har lekt och lekt och lekt lite mera. Det leks med motorcyklar i alla dess former som han har fått [han är heeeeeelt insnöad på motorcyklar nu], på bilden leker han med en maskin som han är helt fäst vid och så har han åkt inlines som han har köpt för sitt presentkort på Toys ´R Us. Han fick även knä, armbågs och handleds skydd så han kan åka säkert…viktigt jue för några trasiga kroppsdelar vill vi inte vara med om direkt. På lördag blir det vuxenkalas för honom här hemma då släktingarna kommer och firar honom och sen barn kalas får vi också planera in snart.

Nåväl….sitter i soffan nu och slöar mest. Längtar efter mannen min som tyvärr blir senare hem igen :sad: Men men….bättre att han jobbar undan vad som skas så han slipper det sen då det är semester. Blir väl The Sopranos ikväll antar jag…standard på våra kvällar här nu för tiden :smile:

Hoppas att ni har det bra?

One Response to “Lek lek lek”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.