Cloudy with a chance of….???

Kl 08.45

Dagens väder…molnigt, grått och regnigt

Blä och dubbelblä för dagens väder…lär nog inte komma fram en enda solstråle idag ser det ut som. Blir jue en sådan där inne idag för att gå ut känns ju inte så där vidare kul kan jag säga om det ska regna hela dagen. Nåväl….kanske sol och varmt imorgon då för jag hoppas att resten utav sommaren INTE ska vara så här. Ingen repris utav förra sommaren tack!!

Just nu håller vi lugn morgon här. Jag vaknade strax efter 6.30 och barnen kom upp strax innan 7.30. Så klart att jag ska vakna först liksom :wink: Morgon tv:n är igång och kaffekoppen står bredvid…måste liksom piggna till. Om ett tag ska jag fixa till ungarna för trots att det är kasst väder så är det inget som mina ungar bryr sig om….dom är ute och leker oavsett väder :smile:

Ha en fin [solig??] dag så hörs vi senare!

One Response to “Cloudy with a chance of….???”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.