Regn = läsning

Kl 15.30

Min position idag har sett ut så här…liggandes i soffan med en bok

Ja…jo…det har ju regnat idag och sen regnar lite mera och ja…det fortsätter liksom ännu :-S . Har legat i soffan och läst i min bok varvat med att utfodra barn, diska, plocka undan och lite si så där. Stella har varit hos sin kompis nästa hela dagen och Eliott har kollat på film på sitt rum och sen lekt med sina motorcyklar. Tänkte för ett tag sedan att jag skulle in och ta mig en dusch men kom på att Eliott har ju fotbollsträning senare så ja….det får vänta. Hmmm….hoppas verkligen att det slutat regna tills det är dags för träning. Ser dock inte hoppfullt ut.

Ikväll fortsätter jag och min pusselbit med några avsnitt utav The Sopranos…så himla bra serie alltså :smile: Vill aldrig att den ska ta slut…haha.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.