Fortsatt grått och fotboll

Kl 08.10

Eliott tränade fotboll igår och Stella spelar match ikväll så tyckte att bilden jag tog igår passar inlägget

Jupp…ännu en grå dag då det lär regna…tråk liksom :-S   Morgonen har väl börjat si så där här hemma. Eliott vaknade tidigt idag och sen när båda barnen hade vaknat så tog det inte lång stund innan dom började kiva och flippa över. Nu är dom på sina rum för att vara här nere kan dom bara glömma för tillfället. Avskyr morgnar då man måste börja med höjja rösten.

Eliott tränade fotboll igår….i regnet. Var inte så många barn dock igår, endast 7 stycken. Sen om det beror på semester eller att det regnade vet jag inte men det blev en bra träning ändå. Eliott såg ut som en dränkt råtta efteråt men skoj hade han i alla fall :smile:

Stella ska spela match mot Mörarp ikväll. Blir hennes första match idag så det ska bli skoj :smile:  Vi blir hämtade runt 17 tiden [matchen är ute i Mörarp]  och sen startar matchen klockan 18. Får väl hoppas på att det inte regnar då. Tränade lite med Stella igår då Eliott hade träning. Hmmm….ungen ligger inne med farliga skott så fortsätter hon så kan hon banne mig bli vass…skoj :smile: :

Nåväl….ska snart se till att fixa ordning här hemma och sen ska vi se vart vi kan hitta en ny slang till Eliotts bakhjul på cyklen. Ungen har abstinent efter att cykla för guds skull :wink:

Hoppas att ni får en bra dag!

One Response to “Fortsatt grått och fotboll”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.