F-R-E-D-A-G

Kl 13.00

Med solen i ögonen och redo för match

FREDAG och bara några timmar kvar tills mannen också har semester….wohoo :smile:

Igår var vi som sagt i MörarpStella och resten utav hennes lag skulle spela träningsmatch mot Mörarp då´rå. Det var Stellas första matcher och hon tyckte att det var jättekul. Duktig tjej också så klart. Första matchen blev det oavgjort med 3-3 och den andra matchen så förlorade dom med 2-1. Men kul hade dom och sen lovar jag att hon sov gott sen på kvällen. Massa action under dagen, sedan matcher på kvällen så ja….tog inte många sekunder för henne att somna igår :wink:

Just nu är hon hos sin kompis och leker och Eliott är ute och…ta dam dam daaam….CYKLAR…så klart :smile:  Fixade en ny slang igår och sen fixade Daddy Cool hans cykel så nu är det fart på honom igen :smile: . Han kan banne mig INTE vara utan sin cykel…haha.

Ikväll är det fredagsmys som gäller och sen då kidzen sover så blir det självklart fler avsnitt utav The Sopranos. Är på säsong 5 nu så sen är det tyvärr bara en säsong kvar…buhu :cry:

Imorgon bitti blir det ingen sovmorgon inte för imorgon ska vi bege oss till Mörarp igen…denna gången är det Eliott och hans lag som ska spela, tror dom kör 3 matcher imorgon och sen på eftermiddagen så är det ju kalas.

Ha en härlig fredag där ute!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.