Lulla runt @ home

Kl 09.05

Lite utsmyckning till Eliotts kalas

Och tårta så klart

Då var det SÖNDAG och så klart renar det ute även idag….alltså….sååååå tråkigt och såååå svensk sommar i vanlig ordning :-S  Blir en sådan där hemma dag då man lullar runt och myser och så där.

Igår var vi iväg i Mörarp som sagt då Eliott skulle spela match. 2 matcher spelades och det var riktigt kul att se Eliottorädd”. Förut så har Eliott varit lite rädd för att ge sig på motståndarna men nopp….inte igår inte och han var riktigt duktig :smile:  Dock fick han ett hårt skott rätt upp i ansiktet så han blev lite ledsen men sen begav han sig ut på plan igen efter lite ompyssling utav tränarna. Första matchen blev det 3-3 och den andra blev det samma resultat har jag för mig. Och ja…vi klarade oss ifrån regn för det började tack och lov inte regna förräns vi kom hem.

Sen var det kalasfirande på eftermiddagen men ja….hängde inte med för det gick så fort utav någon anledning och en del kunde inte komma. Men jaa…TACK till er som kom :smile: Sen lekte ungarna ute…cyklade och sparkade sparkcykel. Eliott fick en ny fin Star Wars sparkcykel och den blev han glad för. Han hade nämligen gjort av med den andra.

Just nu leker ungarna där uppe…får se hur länge dom kan hålla sams :wink:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.