Fotboll och Brännboll

Kl 08.45

Vår lille grävmaskins nisse

Go morron TORSDAG….och…..FIIIIINT väder…..tjohoooo :smile: Det är varmt ute och solen skiner så idag kan man ha på sig shorts och linne igen utan att frysa ihjäl….härligt.

Morgonen blev i alla fall lite för tidig då Stella vaknade strax innan 08. Försökte att hon skulle somna om då jag inte alls ville gå upp men nopp, det fungerade inte. Tur man blir glad och pigg [??] utav att det är fint väder ute idag.

Igår var vi iväg på ToftavallenEliotts fotbollslag hade lite avslutning. Det spelades fotboll och brännboll….barnen vs föräldrarna. Var himla skoj men barnen vann…så klart :wink: Efter det så blev det fika på saft, kaffe och goda bullar…och regnet höll sig väck på när som några droppar.

Idag blir det en mysa/hänga/softa dag i trädgården tycker jag…ungarna lär ju definitivt springa iväg på sina håll och på sina äventyr och jag tänkte eventuellt kanske ta en revanch mot mannen i Poker…hann vann ju sist och jag måste ju få revanch då eller hur? :wink:

Hoppas att ni får en bra dag.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.