Eye in the heart

Kl 19.10

Sommartjejen

Bara jag som tycker att denna dagen har varit lång? Inte tråkig då alltså….men låååång?? Aja….mys har det varit i alla fall och snart vankas det kväll som blir mysig den med :smile:

Ungarna har lekt med sitt idag…dvs cyklat, kört motorcross, lekt med dockor, lekt med Connie, lekt med Elliot och sen har det blivit lite kinkigt här på kvällen syskonen emellan. Emma har varit här också idag och Eliott fick sin födelsedagspresent [Hot Wheels bilar med tillbehör] från henne som han blev glad för. Mannen och jag har spelar lite Poker [nääääää….jag vann inte idag iheller visst] och så har vi grillat. Gott var det :smile:

När barnen har kommit i säng senare ikväll så tänkte jag och mannen se film faktiskt. Tänkte se Olympus Has Fallen med Morgan Freeman och Aaron Eckhart bla. Så ja…..The Sopranos får vänta ikväll då jue….har inte så många avsnitt kvar nu innan den serien är slut….buhu :cry:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.