Hanging in the garden

Kl 08.30

Eliott och Daddy Cool byggde en crossbana i trädgården igår

Hela dagen spenderades ute i trädgården igår. Vädret var fint och soligt och varmt så det var där man befann sig liksom. Som ni ser på bilden så byggdes det en crossbana. Eliott är ju överförtjust i motorcross och motorcyklar så att bygga en bana tillsammans med sin pappa var toppen :smile:

Ungarna lekte även med kompisar. Eliott cyklade till sin kompis H på eftermiddagen och Stella lekte med sin kusin Tilda. Sen var alla barnen här och sen när H hade gått hem så grillade vi korv i alla tjocklekar och former…haha. Det solades, lästes, slappades och man bara njöt utav dagen. På kvällen sen så hade vi söndagsmys faktiskt. Har ju annars fredagsmys men i fredags så var vi ju hos Dennis och Johanna och på lördagen hade det varit en massa kiv mellan barnen och andra barn så då blev det inte lördagsmys iheller. Men det fungerade helt klart med söndagsmys också :smile:

Förrådet där ute tog vi inte tag i igår…tänkte att vi tar det idag istället så det ska göras. Men morgon här ännu…bara jag och Stella som är vakna och grabbarna sover vidare.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.