Rensning och fix

Kl 10.30

Go morron…eller go förmiddag. Fick sovmorgon till 8.30 idag och det utan att någon väckte mig…hallelulja liksom :wink: Båda barnen satt inne på Eliotts rum då jag vaknade. Eliott spelade och Stella tittade på. Vaknar gärna så där utav mig själv varje morgon…haha.

I förrgår hade vi fullt upp här hemma. Vi tömde hela förrådet där ute på grejjer, det var dags för projekt rensning och sortering. 7 flyttkartonger med en massa saker  som inte behövdes ha kvar kastades. Allt från kläder, böcker, datorgrejjer, lampor, mattor osv osv. Samtidigt så passade vi på att tömma och göra iordning i det där utrymmet som vi har under trappen. Där kunde man innan öppna dörren och där tog det direkt stopp eftersom det var fullt med kartonger och annat. Nu är där istället gott om plats och det blev en typ klädkammare/städgrejs förråd…FIIINT blev det :smile: .

Efter all denna rensning och sortering så hade vi 15 stycken flyttkartonger kvar som var fyllda med DVD skivor [det var då dessa som upptog den mesta utav platsen i förrådet där ute] Jag och mannen satt i evigheter och tömde alla DVD fodral på skivor som vi har hängt på ståltråd istället och sen var hela trädgården full utav en si så där 3000 DVD fodral…haha. Alltså fattar ni med film vi har?? Det är helt sjukt :eek: Vi var väl klara med hela den dagen strax efter 23 och då var vi helt slut. Just nu ligger alla DVD fodral snyggt ordnade i studsmattan men dom ska vi få väck idag har vi tänkt. Vet bara inte vart vi ska göra av alla…det är ju några stycken om man säger så.

Igår så satte vi upp Eliotts TV och hans Playstation 2 på rummet så det blev lite fix där med. Ungen har nu hur många spel som helst så brist på sysselsättning har inte för han är överlycklig över alla spel och tillbehör han har :smile: Idag ska även Stellas TV komma upp på hennes rum.

Rensning utav förrådet

Massssssa DVD fodral….jissus vilket slit det var…haha

2 Responses to “Rensning och fix”

  • Det är härligt med rensning. Men tyvärr så varar det ju inte så länge förrän det kommer nya saker där. Ha ha !
    Jag ska också rensa i vårt förråd i helgen tänkte jag. Ut med allt i trädgården och sitta och gå igenom allt. Det jag fasar över är julsakerna som är miljoner. Ha ha !

    Ha en underbar dag.
    Kramiz

  • Fia:

    Vi skulle också behöva göra en rejäl rensning men det är just att hitta orken att ta tag i det. För det är en del som ska bort. Förstår inte varför man samlar på sig så mycket skit!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.