ToRsDaG iT iS

Kl 09.05

Eliott spelar GTA

Go morron go morron….som det blev här redan 07.20 idag.

Igår var det en sådan där trist sommardag vädermässigt. Det blåste mycket och var ju inte så där supervarmt direkt. Ungarna lekte fint hela dagen utan tjaffs igår…woala…inte ofta det händer kan jag säga. Men Eliott satt och spelade på sitt rum och Stella pysslade med sitt uppe på sitt rum. Eftersom våra barn är ett par äkta uteungar så var det helt ok att dom var inne hela dagen och sysslade med det dom ville :smile:

Satte även upp Stellas tv på hennes rum så nu är hon nöjd och glad. Hon tyckte att det var jättemysigt att bädda ner sig i sängen och kolla tv. Dock så kom hon med en rolig kommentar då det var läggdax igår. Hon menade på att hon absolut var tvungen till att ha tv:n igång då hon skulle lägga sig annars kunde hon inte somna. Hmmmm….oki….”men du har liksom inte haft tv på rummet under dina 5½ års levnadstid och du har alltid somnat på studs gumman lilla.” Haha….ja, man kan ju alltid försöka liksom :smile: Dom är ju bara föööör roliga ibland!!

Annars var det mest lugnt igår….mannen städade och vi fick undan det sista utav det som vi har tagit ut från förrådet, fick undan alla DVD fodral från studsmattan och fick undan alla filmer. Skönt att ha det väck faktiskt. Nu är det rensat och nästan klart här hemma….har lilla rummet där uppe som ska fixas till mannens dator rum men vi har ju mer tid utav semestern kvar så det är lugnt.

Idag skiner i alla fall solen som vanligt och blåsten är väck…skönt det. Får se hur jag ska lyckas vistas i solen igen utan att få en massa solprickar. Några tips från er kanske? Man vill ju gärna kunna vara i solen men just nu känns det bara som bläää. Jag älskar ju solen men klådan är ju inte direkt jippie om man säger så :-S

One Response to “ToRsDaG iT iS”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.