Tand nummer 5 och första där uppe

Kl 19.15

Eliotts tand där uppe har varit lös ett bra tag nu men igår och sen hela morgonen/förmiddagen så har han suttit och vridit och haft sig med den. En del blod och massor utav förväntan när den skulle lossna :smile:

Några sekunder efter första bilden så fick han plötsligt tanden i handen och nu är tand nummer 5 tappad och därav den första på ”ovanvåningen” så att säga. Svullet tandkött fick han men det har lagt sig nu. Nu får vi vänta på att tand nummer 6 ska lossna.

One Response to “Tand nummer 5 och första där uppe”

  • Haha tänk vad man höll på och vände och vred på dem. Jag hade några som inte ville lossna fast jag vred dem ett varv runt och höll på i flera dagar. Så jag fick gå till tandläkaren och dra ut dem faktiskt. Flera gånger.Mina tänder är av en speciell sort sa tandläkaren…. Jag har ännu inte haft något hål i någon av dem heller.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.