Finally

Kl 09.45

Morgonens väder

Alltså äntligen så får man vakna upp till underbart sommar väder. Har varit molnigt och blåsigt nu i flera dagar men nu så…sol, varmt, vindstilla och molnfritt :smile:  Blir definitivt till att sola och mysa idag enligt mig. Skulle vilja åka ner till stranden men det får bli en annan dag istället. Annars skulle man ju typ åkt…nu. Vi får ju åka buss så det tar ju ändå ett tag då liksom.

I alla fall….fixade lite och så här hemma igår. Köpte mörkläggningsgardiner till vardagsrummet så man kan ha det nerrullat här då det blir så varmt här när solen står rakt in mesta delen utav dagen/kvällen. Blev bra så skönt där. På kvällen så gick vi till Dennis och Johanna. Var inte meningen eller planerat att stanna länge men aaa….vi var väl hemma strax efter 00.30 tiden…haha. Drack lite öl och satt och snackade och så där mysigt :smile:

Nåväl….kaffe och så där är det som gäller nu. Stella har redan begett sig i väg till sin kompis, Eliott sitter här och är nyvaken och mannen sover men vaknar väl snart gissar jag på.

Hoppas att ni får en mysig dag!!

One Response to “Finally”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.