A nice summer day

Kl 08.50

Kvällslek i trädgården

Igår var det varmt…igår var det SOMMAR och vädret var helt fantastiskt. Dagen spenderades i trädgården med sol och bad i vattenspridaren…eller ja, Stella badade i vattenspridaren då Eliott inte klarade av värmen riktigt igår. Nu är han i och för sig inte 100% sig själv då han är täppt i näsan och antagligen har en förkylning på G så värme var inget för honom igår. Han höll sig mestadels på rummet och kom inte ut och lekte förrän på kvällen [förutom några småturer ute mellan varven]. På kvällen så satt båda barnen och lekte med grävmaskiner och olika fordon vid rabatten så ett tag lekte dom fint tillsammans och Stella som är ett litet monster nu för tiden höll sig lugn och bråkade inte :wink:

Mannen snickrade även ihop en snygg plädhängare igår  som han sedan målade vit så nu hänger plädarna fint inför dom kyliga sena sommarkvällarna…snyggt blev det :smile: . Kan visa bild på det vid ett senare inlägg kanske?

Idag blir det väl lite utav samma som gårdagen…vädret ska bli kanon men just nu är det lite moln som ska svepa förbi. Men men…nu är det kaffe som gäller. Och ja….jag är kass på att kommentera hos er nu men ja….man spenderar inte så mycket tid vid datorn då det är fint väder…men det är nog lika samma hos er, man prioriterar annat så  klart i det fina vädret :smile:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.