R*A*I*N

Kl 10.00

Våra darlings vid nya lekplatsen igår kväll

Men jaha…..det REGNAR idag. Det var typ evigheter sedan som man såg regn så det behövs och kan vara skönt med en regnig dag. Men då man tittar på väderkartan så ser det regnigt ut länge och det vill man ju inte. En dag så här….helt ok men inte fleeeera dagar. Ganska komiskt ändå för vi vattnade gräsmattan igår kväll och då sa vi att då regnar det säkert imorgon bara för det och japp…så blev det…haha :wink:

Igår var det det i alla fall varmt och soligt så det blev en sådan där ”hänga i trädgården dag”. Solade, Stella lekte med sina saker ute, Eliott var ute och cyklade ibland men var mest inne då han tyckte att det var för varmt, grillade, mös runt och lite senare på kvällen så gick vi till nya lekplatsen ett tag. En mysardag helt enkelt :smile:

Idag börjar Helsingborgs Festivalen som håller på i tre dagar…trist väder som start dock. Men det brukar vara så faktiskt, det är fint fint fint men sen då det är Festival…ja, då kommer regnet. Nåväl….oss drabbar det inte då vi inte ska ner men synd om alla andra som ska ner.

Just nu är det morgon här ännu. Stella har begett sig iväg till sin kompis så hon lär man väl inte se på bra länge men jag och Eliott sitter i soffan och tar det lugnt, mannen sover men han ska jag gå upp och väcka nu…no more sleeping for him :wink:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.