Hmmmm??

Kl. 15.20

 

Haha….i brist på nya bilder på barnen så får jag väl visa vad vi har ätit idag :wink: . Gottigt värre var det i alla fall och något som barnen äter mycket utav.

Just nu är dom ute och leker/studerar dom som fixar här ute. Spännande med maskiner och dylikt som sopar/blåser bort sand och annat skräp. Eliott är i alla fall en flitig åskådare med plats på första parkett. Stella springer upp och ner för plötsligt hittar hon alla saker som försvunnit ute. Dock så tror jag istället inte att dom har varit försvunna för Stella vet  ni, är en liten dam som konstant gömmer saker. Så hon har säkerligen gömt dom ute och sen skyllt på att dom har försvunnit :tounge: . Men men…..bra att hon ”hittar” dom igen.

Annars har det inte hänt så värst mycket idag. Små plockat och så här hemma, lagat mat, varit ute en liten runda och så där. Jag är fortfarande otroligt seg och trött efter att jag satt upp till 02.30 i lördags. Inte bra då man vet att man ska upp tidigt dagen efter men ja…..det var ju sååååå kul att spela TP :grin: .

Vad har ni hittat på en dag som denna?

Och ja….rubriken har inget med inlägget att göra men man vet inte alltid vad man ska skriva för rubrik :wink: .

10 Responses to “Hmmmm??”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.