SOOOO VERY HAPPY=)

Kl. 12.00

ÄNTLIGEN kan jag få skriva om vad som händer här och anledningen till att jag inte riktigt har haft ron att blogga. Det är så att i Onsdags så var vi på visning på ett radhus i Ödåkra. Vi gillade det direkt och sa att vi var intresserade. Idag blev det klart att det är vårt :grin: . Så den 1:a November lämnar vi det här området och blir Ödåkra bor i fint radhus. Ska bli sååååå skönt att komma här ifrån så just nu svävar jag på små moln. På tisdag ska det ska skrivas kontrakt och allt det där. Underbart :grin: .

Har redan idag börjat rensa en del….jissus vad det ska göras en massa då man ska flytta. Men…..det går bra ändå….det blir bra det här. Så ja….nu vet ni och nu kommer jag igen med bloggandet som vanligt….dock har jag massor att göra, fixa, sortera, packa och så vidare.

Wihooooooooooooooo

6 Responses to “SOOOO VERY HAPPY=)”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.