Lördag och det var ingen dröm

Kl 07.30

Go morron så här en tidig lördag!! Vi vaknade (eller ja, barnen) vid strax innan 07 och även om jag hade velat sova vidare så var det bara till att gå upp. Men blev glad och pigg ganska snabbt då jag insåg att det inte var dröm att vi ska flytta :smile: . Sååå härligt och jag längtar massor. Började rensa och ha mig lite igår för det är ju lika bra att starta direkt. Tiden går ju rätt fort tills november och kanske om man har riktig tur så kanske man kan flytta in tidigare. Åhhhh…jag är så glad :grin:

Idag ska vi i alla fall hem till Sonia på lite kalasfirande utav hennes son Adrian. Ska bli skoj. Vi ska höras sen när alla vaknat till liv om tid och så men det blir väl runt 12 tiden gissar jag på.

Mannen och jag såg film igår…..Pirates Of The Caribbean – On Stranger Tides. Har väntat som en tok på den filmen och vad händer tror ni? Jo….jag somnar liksom. What?? Hur kan jag?

Nåväl….här är en ritning på hur det ser ut där vi ska bo.

6 Responses to “Lördag och det var ingen dröm”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.