Kalas firande igår och söndag idag

Kl 08.55

Go morron. Här fick man sov morgon till strax efter 08 imorse. Inte helt dumt kan jag säga.

Igår spenderade vi våran dag ute hos Sonia (nästan min granne to be) och hennes barn. Vi hade lite kalas firande för lille Adrian som har fyllt 2 år. Barnen åt korv med bröd, lekte, hoppade studsmatta och lite så där. Sedan gick vi på promenad och gick och kollade där vi ska bo. Ohhhh, var jättekul att gå dit och titta och jissus, man längtar ju ännu mer nu :grin: . När vi var på visning så kollade vi ju på det huset som låg i mitten men när dom ringde och sa att vi vi hade fått radhuset så sa dom att vi fick välja om vi ville ha det vi tittade på eller det som låg på hörnan. Då valde vi så klart det som låg på hörnan för det är ju bättre och så fick vi plötsligt större trägård :smile: .Såååå fint!!! Sen fortsatte vi Ödåkra runt innan vi gick hem till Sonia igen för att äta tårta och leka lite till innan vi begav oss hem. Vi var hemma strax efter 18 tiden…trötta som bara den.

På kvällen såg jag och mannen på film…..vi har börjat kolla på alla Irene Huss filmerna så igår såg vi Irene Huss – Glasdjävulen. Efter den så började vi se nästa men ja….jag somnade :wink: .

Idag får vi se vad som sker. Tror att vi ska se till att tömma vår enorma bokhylla. Hoppas att ni får en bra dag!

 

10 Responses to “Kalas firande igår och söndag idag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.