Här är jag!

Kl 10.50

Usch…vad kass jag är på att blogga men tänkte i alla fall att plita ner ett inlägg nu :smile:

Igår åkte jag och mannen och skrev på kontraktet så nu är den biten klar. Känns skönt och lite mer på riktigt. Äsch…vem lurar jag…kan fortfarande inte riktigt förstå att vi äntligen ska flytta, att det är vårt. Har massor att packa, sortera, rensa osv men har bara kommit en liten bit. Man vet liksom inte riktigt i vilken ände man ska börja. Vi ska börja på riktigt med allt det nu i helgen som kommer.

Har lite ångest för dagis biten dock :sad: .  Jag ÄLSKAR barnens dagis som dom är på och barnen likaså. Peronalen där är fantastisk på alla sätt och vis och lite till. Men jag tänker och tänker och det blir lite väl krångligt att ha dom kvar där. Att pendla med buss och tåg kommer till att ta evigheter för det blir ju byte osv. Kanske kan fungera fram tills dom ska ha julledigt men aaaa….. Vi flyttar i november så att pendla där 1 månad kan gå. Jag är inte så orolig för att flytta Stella utan det är Eliott jag är mer orolig över. Känns lite knas också då det bara är 1 år kvar för honom på dagis. Först flytta honom nu till ett nytt dagis där han hinner gå i 1 år och sen ska han flyttas igen. Han hanterar inte det där med ändringar så bra men ja….det måste göras så det är bara till att hoppas att det går så smidigt som möjligt.

12.30 ska jag hämta Eliott idag…vi ska till Talpedagogen vid 13 och sen hämtar vi hem Stella vid 14 tiden, då vi är klara där. Eftermiddagen får vi se vad vi hittar på. Det är sånt där varannan dags väder här….sommar, höst, sommar, höst. Kan det bara inte vara sommar istället?

Nåja…hoppas ni har det bra…är så kass på att hälsa på er för tillfället men ja….jag kommer snart.

Eliott, Stella, Adrian och Johan vid lekplatsen i Ödåkra

 

3 Responses to “Här är jag!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.