It is Friday….

Kl 15.40

Suck…nu är jag där igen…uppdaterar skitkasst. Blää….looooovar att bli bättre.

Idag i alla fall så har barnen varit på dagis och härjat och jag har storhandlat hem så det är påfyllt lite överallt. Skönt!! Efter att jag hade hämtat barnen på dagis så har dom varit ute hela tiden och är ännu. Jag passade på att städa lite grann. Tog tillfället då inga barn fanns ivägen…haha :smile: .

Jag och barnen är allena här ikväll då mannen är iväg på lite galej med jobb. Vi ska mysa till det här senare ikväll med tända ljus, kolla på filmen Hop och äta godis och glass. Mysigt värre :grin: . Men men…..först fortsätter barnen vara ute, sen ska vi äta och sen får vi se när vi myser ner oss. Gissar på att jag får dra in barnen…..dom vill helt enkelt inte vara inne och leka. BRA….för barn ska vara ute och leka och ha kul.

Var ju hos Talpedagogen i veckan med Eliott. Har ju haft uppehåll nu över sommaren och han såg fram emot att komma dit igen. Hmmm…..men bara tills vi kom in och sen vägrade han samarbeta och det var inte mycket han sa. Så vi ska dit i Januari igen så får vi se då. Men själv så hör både jag och mannen att hans tal har förbättrats men ja…han slarvar en del…men han kan. Det fixar sig gissar jag på.

Visar lite bilder på barnens kläder som kom igår. Väntar dock på 2 par byxor till som är Eliotts. Förstår inte hur han lyckas men på ALLA hans byxor så har han gjort hål på vänster knä. Makalöst….haha.

Med det så önskar jag er en skön fredag och jag ska försöka hinna in till er under dagen/kvällen här.

 

2 Responses to “It is Friday….”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.