Mys med älskade kidzen

Kl 21.00

Innan här idag så tog jag och barnen oss bort till Camillas och åt middag där istället för här hemma. Tänkte att det var lika bra då jag ändå inte kunde komma på vad jag skulle tillaga (skyller jag i alla fall på…hihi). Eliott åt korv med mos, Stella köttbullar med mos och jag åt Ostshcnitzel med mos. Himla gott och mysigt att sitta ute och äta :smile: . Sen var barnen ute ett tag till innan jag kallade upp dom för fortsatt fredagsmys. Vi kollade filmen Hop, åt glass, godis, chips och ostbågar.  Filmen var rolig och sååå söt och våra magar blev fyllda utav gottigheter. Precis så som det ska vara en fredag :grin: .

Direkt efter filmen var Stella så trött så ögonen nästan snurrade på henne. Fullt förståeligt då klockan var efter 20 och då dom har varit ute typ exakt hela dagen. Så hon somnade så fort tänderna var borstade. Eliott var uppe ett litet tag till efter den men sen somnade han också ganska snabbt. Så ja….nu sitter jag här helt allena…små kikar lite på CSI som visas på tv:n men njae…..får se om man kan hitta något annat att titta på.

(Men wohoo…..2 inlägg idag minsann….det tar sig.)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.