Åsk oväder De Lux

Kl 07.50

Jamen vilken start på morgonen då :-S .

Stella kom in och väckte mig vid 06.10 så då gick vi upp. Hörde dovt muller som höll igång hela tiden utan paus och undrade vad det var, det slutade ju inte. Och nyvaken och inte alls pigg så kopplade jag inte direkt att det var åska. Eliott kom också upp och frågade mig: ”Mamma, är det någon som har krig?” Naaw…söte han då. Jaaa, sen släppte det loss och det rejält. Jissus vad det blixtrade och åskade, konstant utan pauser…och jag som INTE gillar åska. Försökte behålla lugnet inför barnen men det gick så där…haha. Barnkanalen på tv:n tvärdog så vi fick sätta på en film istället. Mannen vaknade han också minsann. Var det någon som inte vaknade utav det ovädret undrar jag?

Nu är det i alla fall över sedan ett litet tag tillbaka (tack och lov för det).

Idag får vi se vad som ska hittas på. Jag och barnen ska väl kanske ta och åka ner till Åhlens och hämta den där Dagispåsen och så eventuellt hitta ett skärp till Eliott. Sen därefter så är det nog lika bra att jag och mannen tar och sätter igång med att ”flyttstöka”.

Vad ska ni hitta på idag då?

 

4 Responses to “Åsk oväder De Lux”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.