Instagram
Arkiv

Migrän och feber

Kl 21.00

Hej och hallå så här på kvällen och efter några dagar utan bloggande [sorrrrrryyy].

När jag hämtade Eliott i skolan idag så fick jag veta utav hans fröknar att han hade varit låg och haft huvudvärk idag. Han hade varit ute och tagit luft och fick sitta och gosa och ta det lugnt med den ena fröken C. Såg på hon då jag hämtade honom att han inte var sig själv riktigt  :sad:   Han fick Alvedon då han kom hem och sen har han lekt lite men inte alls så som han brukar utan väldigt tyst och stillsamt. Nu på kvällen här sen så la han sig hos mig med mer huvudvärk och det blev som jag misstänkte migrän utav det OCH till råga på det så har han fått feber också :sad: Masserade honom på hans huvud och han somnade till men med migrän så  vaknar han till ibland och är ledsen och frustrerad. Nu sover han i sin säng och jag hoppas att han får sova hela natten och att det är borta imorgon. Migrän är bland det värsta som finns och det är så himla synd att han har fått ärva det utav oss. Lille plutten vår <3

eliottenÄlskade lille unge….önskar att jag kunde tagit det onda ifrån dig

Leave a Reply