Ok…ett inlägg då;)

Kl 19.55

Två söta kidz som ”dramatiserar” framför kameran :wink:

Oki….ett litet inlägg har jag faktiskt tid och ork med så det kommer här. Inte för att det sker så mycket mer här än att sortera och packa osv men ja…ändå liksom :tounge:  .

Har fått en del gjort idag med. Har tömt 3 köks skåp bla. Packat ner en massa tallrikar, glas, muggar och andra köksgrejjer. Känns ändå bara onödigt att ha typ 30 tallrikar, glas osv i skåpen…då kan det lika gärna packas ner så är det gjort. Så tre tömmda skåp…inte illa. Igår fick en garderob sig en runda och sen blev det städ skåpet också igår. Tar lite varje dag så blir det inte en massa sen då det närmar sig ännu mer. Det är ju faktiskt inte så lång tid kvar…det går fort. Skönt är det för det ska bli så otroligt skönt att komma här ifrån :grin: . Matrummet ser ut som en stor samlingsplats nu…haha. Men det gör inte så mycket, man står ut ändå.

Barnen är det bra med. Dom är ute för det mesta ute ungar som dom är. Idag har dom dock lekt inne för det har ju varit så trist väder med regn och blåst…blä *gillas inte*. Dom ser fram emot att flytta dom med och undrar varje dag om det är dax :smile: . Just nu sover dom sin skönhets sömn och jag sitter här…hungrig som en varg så får nog ta något att äta.

Som jag skrev i inlägget under…..hoppas att ni har överseende med att jag inte riktigt har samma tid med bloggandet och besök hos er som vanligt.

4 Responses to “Ok…ett inlägg då;)”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.