Onsdag

Kl 12.50

Halloj alla där ute. Blev inget bloggande igår så sorry för det. Eliott var hemma från skolan igår så då passade vi på att mysa då det bara var han och jag  :smile: Fick ju hämta hem honom från skolan i förrgår då dom ringde och sa att han inte mådde så bra men nu är han ok igen så skönt det. Trodde faktiskt att han skulle åka på världens förkylning med feber och allt men han klarade sig…om det nu inte kommer tillbaka vill säga. Han är ju lite små snorig och så men inte så farligt.

Stella var iväg efter skolan och lekte med kompisar igår. Först så lekte hon med Wilda inne hos Christina och sen gick hon hem till Elliot och lekte med honom och kom inte hem förräns 19. Man kan nästan tro att hon är tonåring för den ungen är väldigt sällan hemma :wink:

stellaPå bussen för en tid sedan…Stella läser nyheterna i tidningen…haha

Idag har det inte skett så mycket ännu. Vilade ett tag innan för jag hade huvudvärk [varför så himla ofta nu för tiden?] men vaknade med panik då jag drömde hemskt. Drömde att Stella  balanserade utanför ett ballkongräcke och när jag skulle dra in henne så tappade jag greppet om hennes hand så hon föll. Hujeda mig vad hemskt det var  :sad:   Där kan man snacka om att vakna i full panik!!

Har diskat, tvättat, dammsugat och lite så och så har jag rört ihop en pannkaks smet. Blir pannkakor idag och det gillar ungarna. Får se vad som sker under eftermiddagen. Mannen blir senare hem ikväll också då dom skulle något med jobb. Hoppas att det inte blir för sent i alla fall.

ingredienser

 

2 Responses to “Onsdag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.