Hallelulja it´s FRIDAY

Kl 15.25

Då var FREDAGEN här…det gillas definitivt, vem gillar inte fredagar liksom  :wink: ?

Barnen har varit i skolan och efter att dom hade hämtats så begav vi oss till Väla. Christina och hennes barn skulle också dit så åkte med dom dit…tackar för skjutsen :smile: Eliott ska på kalas imorgon då kompisen/brodern Connie har fyllt år så vi var på BR och köpte födelsedags present till honom. Barnen testade även på massage stolarna som var där och det tyckte dom var mysigt…haha. Coola glasögon provade dom också och det var lajbans :grin:

kiddozMan kanske borde införskaffa sig ett par sådana 

När vi kom hem så ville Eliott och Charlie leka och jag var inne hos Christina på lite kaffe och snack…trevligt i vanlig ordning :smile:  Nu har jag precis tagit mig en härlig dusch, Stella leker uppe på sitt rum och Eliott  är inne hos Charlie. FREDAGSMYS inväntar lite senare och Ä-N-T-L-I-G-E-N så ska vi se Frost :smile: Vi har ju fått vänta då den inte har funnits med svenskt tal men nu så…tjohoo. Till det blir det så klart chips och annat gott och sen blir det Let´s Dance också.

Nu tycker jag att mannen snart kan komma hem…träffade honom bara typ 5 minuter igår så jag saknar honom <3

Hoppas att ni har en bra FREDAG!!

2 Responses to “Hallelulja it´s FRIDAY”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.