Helgen

Kl 08.55

Hello…helgen gick visst i ett rasande tempo så hann inte blogga. Nu  är det måndag och ungarna har Påsklov. Helt lediga är dom dock inte förräns på torsdag då jag jobbar eftermiddag/kväll mån-onsd så då ska dom med mig.

I lördags så var EliottBowling kalas då kompisen Connie hade fyllt år. Han tyckte att det var jätteskoj och hade haft kul  :smile:   Under tiden som han var på kalas så körde vi lite egen Bowling här hemma med Xbox Kinect Sport och det var skitkul det med. Testade även andra sporter som var kul på spelet och man kan väl säga att vi fick oss ett rejält motionspass :wink:

kalaspojke1

kalaspojke2Kalas klar snygging

Senare på kvällen så gick vi hem till Dennis och Johanna och drack öl, umgicks och hade det skoj. Även Carola och Göran kom dit så ja….skoj hade vi och sen sov Stella över där och vi andra rasade i säng vid 01 på natten  :tounge: Dagen efter mådde man lite som man förtjänade så man var allt annat än pigg men men…det var det värt så. Vilade mest på soffan och så och Stella var hos Dennis och Johanna hela dagen och Eliott var iväg och lekte med lite olika kompisar :smile:

pizzaDagen efter mat…satt fint i magen

Måndag idag då och jag ska avsluta här. Stella fick med sig en MASSA leksaker hem från Dennis och Johanna så hennes rum just nu….alltså där är KAOS. Vet inte riktigt hur jag ska få ordning och plats där inne men det får jag försöka lösa. Blir spännande…typ :wink:

Hoppas att ni får en bra påskvecka!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.