Tulpaner gula

Kl 13.30

Hade visst fått en sådan där gåvocheck på Coop så om man lämnade den så fick man en bunt Tulpaner. Idag tänkte jag på att ta med den och eftersom det är Påskvecka så valde jag gula Tulpaner med lite rött i.

tulpaner1

tulpaner2Fint med Tulpaner tycker jag

Eliott är fortfarande hemma hos Oscar och jag sa att han skulle vara hemma till klockan 14. HOPPAS verkligen att han kommer hem då. Finns inte så mycket tid att springa ut och leta efter honom eftersom vi har en tid att passa då vi ska till jobb och då han ska hinna äta mat också. Håller tummarna att han dyker upp klockan 14 :wink: UPDATE: Eliott valde istället att stanna kvar och leka med Oscar tills ikväll. Kul för honom :smile:

Annars har jag hunnit det jag skulle så skönt det. Stella har varit ute en runda men nu är hon åter på rummet igen, lyssnar på musik och leker. Känns lite dumt då dom är med mig på jobb eftersom jag känner det som om dom inte hinner leka med kompisar direkt. Kompisarna [dom flesta] kommer ju hem då vi åker så det är ju nästan ingen hemma då vi är hemma. Men men….en dag till imorgon sen kan dom leka bäst dom vill och hur länge dom vill  :smile:   Dom tycker ju också att det är kul att åka med mig så det är nog mest jag som känner så…haha…. men ändå.

Jaja…..ska kolla till maten nu och sen blir det snart till att äta. Ha det gott!

One Response to “Tulpaner gula”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.