Snart så…

Kl 12.35

….ja, snart så är vi alla i familjen PÅSKLEDIGA…tjohoo :grin: Mannen jobbar sista dagen idag och jag jobbar mitt sista i eftermiddag/kväll och sen är vi alla lediga i FEM dagar…gött.

Barnen sov länge idag…dom staplade upp vid 08.45 och sen hann Eliott typ äta frukost och duscha och sen for han iväg som ett skott till Oscar och där är han ännu. Stella for ett tag efter iväg med sin kompis Elliot och där är även hon ännu. Så plötsligt innan blev här helt tomt på typ 2 minuter kändes det som. Dock härligt att dom är upptagna med sina vänner och extra skoj tycker jag att det är för Eliotts skull då han inte har haft det lika ”effektivt” på kompisfronten innan. Men nu dom senaste dagarna så ringer det i telefonen och på dörren och det är oftast till Eliott :smile:

Nåja….sista dagen då innan det är Påskledigt. Igår var det fööör lugnt på jobb. ETT barn liksom på hela kvällen. Fick i och för sig gott om tid att rensa och sortera men varför kan det aldrig vara lagom för? Antingen är det fööör mycket eller fööör lite…haha :wink:

Hoppas att ni har en fin dag…och njuter utav solen om ni har den hos er? Det har vi och det är himla skönt :smile:

stellsiTur att denna donnan var med och höll sin mamma sällskap på jobb igår

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.