Påskledigt

Kl 10.20

Go morron…sovmorgon till 08.50 idag…tack som bara den, kanske någon [läs JAG] orkar vara uppe längre än 23 ikväll :wink:

Var lugnt på jobb igår, kändes som alla redan hade tagit påskledigt. Så jag och Stella kom hem tidigt så skönt det. Eliott kom inte hem alls igår då han sov över hemma hos Oscar. Får se när han kommer hem så man kan höra hur han har haft det. Man ser ju inte röken utav den ungen nu för tiden :tounge:

eliottMin goa påg<3

Nu är det i alla fall påskledigt för oss alla, himla skönt. Och att starta dagen med sovmorgon var ju inte alls dumt. Blir väl en massa mys idag och att ta det lugnt, ta dagen lite som den kommer. Solen visar sig bara lite si så där idag så får se om den orkar tränga sig igenom molnen…kan ju hoppas :smile:

Hoppas att ni får en härlig dag och flyg lugnt med era kvastar :tounge:

3 Responses to “Påskledigt”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.