Lång fredagen

Kl 16.40

Go eftermiddag och GLAD PÅSK till er :smile:  Här har dagen gått i ett och nu börjar det gå mot kväll. Vädret har varit helt ok idag så ungarna har mest varit ute. Stella gick iväg till Lille Elliot imorse och Eliott stack iväg till Oscar och lekte ett tag. Sen har alla varit här ute och lekt och cyklat och haft sig. Sen hade vi Lille Elliot här på middag också idag. Stella ska sova över där inatt så dom har nästan precis begett sig dit :smile:

Lite senare vankas det FREDAGSMYS här hemma. Ikväll ska vi se Sune På Bilsemester innan det blir Let´s Dance och så gotte gott gott till det så klart.  Eliott ser fram emot att ha mamma och pappa för sig själv hela kvällen lång :wink:

Nåja….lördag imorgon och då blir det lite skoj och så kommer förhoppningsvis Påskharen inatt och gömmer ägg :tounge:

homeEn del utav hemmet får det bli en bild på idag

One Response to “Lång fredagen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.