GLAD PÅSK

Kl 15.40

Meeen…vädret idag alltså.Så himla somrigt så man vet knappt vart man ska bli av. Shorts och T-Shirt är vad som har gällt på barnen idag, som har varit ute mestadels utav dagen :smile:

Påskharen hade hittat hit inatt och gömt påskägg till Eliott. Han hade undersökt hela sitt rum imorse men utan resultat. Han fick leta vidare på nedervåningen och där fanns det…vilken himla tur :wink:  Stella har så klart också fått påskägg men påskharen fick ta sig hem till Anna och Andreas för att lämna hennes då hon sov över där inatt :smile:

eastereggPåskägg

Nåja…om en timme ungefär så ska vi bege oss hem till Dennis och Johanna för att grilla och mysa…Nettan och Robin kommer också dit så det blir himla mys…gillas :smile:   Ska se till att fixa till kidzen nu också så önskar er en riktigt härlig eftermiddag och kväll :grin:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.