SÖNDAG

Kl 08.30

Go morron. Jag vaknade utav mig själv idag strax efter 7.30 och det är bara till  att konstatera att jag är en morgon människa. Även om jag har varit uppe länge osv så vaknar jag alltid tidigt. Stella vaknade  cirka 20 minuter efter mig och pågarna…ja, dom sover vidare :smile:

På eftermiddagen igår så gick vi hem till Dennis och Johanna. Robin, Nettan och svärmor var också där…och alla barnen förstås [Stella, Eliott, Tilda och André]. Vi grillade och åt gott, drack lite öl, pratade om allt möjligt och hade det hur trevligt som helst. Härligt också att vi hade perfekt, soligt väder :smile:  Vid 23 tiden begav vi oss hem och då gick vi alla och la oss direkt och somnade gott.

beerEn öl i solen i trädgården innan vi begav oss blev det

matHimla god mat hemma hos Dennis och Johanna

Så söndag idag och dagen lär spenderas ute i trädgården och barnen kommer till att vara ute och leka. Ska bli soligt idag igen och varmare än igår [20 grader ska det bli idag minsann]. Ligga och sola lite och bara ta det lugnt står på schemat och det kan bli bra en dag som denna :smile:

Hoppas att ni får en lika varm och solig dag som vi får!

One Response to “SÖNDAG”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.