Härlig SOMMAR dag

Kl 18.15

Men åhhhh…tala om UNDERBAR dag och det har varit rena rama SOMMAR vädret ute…..nu mår man bra alltså  :grin:   Ungarna har varit ute exakt hela dagen [och är fortfarande]. Eliott har lekt med Oscar både här och hemma vid dom och Stella har lekt med Elliot i förmiddags och sen med Lowa resten utav dagen och ännu.

Själv har jag latat mig i trädgården…solat och börjat med en ny bok. Hur härligt är det inte att ligga på en filt i gräset och läsa och sola? Har nyss tagit mig en härlig dusch och jomen visst, en del färg har man fått idag :smile:

bokLäsa i trädgården….hur härligt som helst

Sen när ungarna behagar komma hem så ska dom också in i duschen. Dom är ordentligt smutsiga efter en heldag ute…haha. Sen blir kvällen lugn. Ska se om vi kan hitta en bra film att se på, äta lite marängswiss och förhoppningsvis vara uppe länge :wink:

Hur har eran dag varit?

2 Responses to “Härlig SOMMAR dag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.