Soliga dagar….

Kl 10.50

….är lika med mindre bloggande! Men här är jag nu och lägger upp ett inlägg innan jag beger mig ut i trädgården för att läsa innan kidzen ska hämtas hem från skolan :smile:

Söndagen spenderades i trädgården. Det var en himla mysig och varm dag. Vi ordnade lite i trädgården, klippte gräs, rensade bort maskrosor, satte lite nya blommor och sådant där fix och trix. Eliott var och lekte med sin kompis Oscar en runda och Stella var på kalas hos sin klasskamrat Oscar och sen när hon var hämtad så premiärgrillade vi….det var sååååå himla gott alltså. In ville man ju inte direkt så åt ute gjorde vi också :smile:

grillat

på kvällen klockan 19.30 för att vara exakt så fick ungarna för sig att dom skulle bada i vattenspridaren så det fick dom göra fast att det var kväll. Man drog ju ut på tiden utomhus så länge som möjligt fast att det var söndag och barnen hade skola dagen efter. Kul tyckte dom att det var och Stella var den som inte alls brydde sig om att det var kallt vatten…haha. Hon bangar inte för något den ungen :tounge:   Så här såg det i alla fall ut då.

eliott

stella

Sen måndag och tisdag så har jag jobbat på eftermiddagen/kvällen och ungarna har varit på fritids. Onsdag idag och eftersom det är Valborg så är jag ledig och mannen slutar tidigt…härligt. Vädret är fint så blir väl trädgårdshäng i eftermiddag och ungarna lär väl vara ute och härja. Man ser knappt dom då det är så här fint väder :smile:  Dock så ska det bli sämre väder nu har jag hört…hoppas att det inte stämmer för nu vill man bara ha dessa fina och varma dagar…eller hur?

Hoppas att ni också har härliga dagar i solen??

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.