MÖHIPPA

Kl 13.40

I lördags var det en SUPERROLIG dag. Det var Möhippa för Johanna och vi startade morgonen 10.30 med att rusa in till henne och skrika MÖHIPPA. Hon blev totalt överraskad och chokad. Kanske inte konstigt då det springer in 16 Quinns och gapar…haha :wink:  Hon fick byta om till sin ”fin fina” outfit snabbt och sen satte vi henne på en motorcykel med för henne då okänd förare och vi andra åkte efter i bilar. Hon fick en ridlektion i Jonstorp och då hon är  livrädd för hästar så  passade det bra :tounge:  Sen var vi vidare hem till Johannas syster där vi åt och drack lite gott och så där och sen begav vi oss till en inspelningsstudio för att spela in lite låtar. MAJ GAD…vi lät fööööör jävligt men det var så himla kul så det är inte sant…haha. Efter det så begav vi oss hem till hennes syster igen för ännu mer dricka och skojigheter och sen kom det en polis helt plötsligt. Eller ja….ingen polis men en strippa….hehe. Johanna ”dog” nästan och det var skitkul det med…..och det var ett jäkla liv på alla Quinns….haha….vissa mer än andra :grin:   På kvällen senare så begav vi oss för att äta mat på Le Cardinal och det var sjukt gott. Efter det så begav sig dom andra ut för att festa vidare med det räckte för mig där så jag åkte hem och var hemma 22.30. Jag är definitivt ingen ungdom längre märker jag…haha. Men allt var sjukt kul och allt klaffade perfekt…en toppen dag och kväll helt klart :lol:

mohippa1

mohippa2

mohippa

2 Responses to “MÖHIPPA”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.