Tisdag

Kl 13.00

Då var det Tisdag idag då.

Jag kom på igår att jag kunde testa att cykla till jobb istället för att åka buss. Att åka buss till Ramlösa tar eviiiiigheter och det är en massa väntan eftersom jag byter buss i stan osv och det är så trist att komma hem 21.30. Jag cyklade hemifrån igår vid 15.30 tiden [samma tid som när jag brukar ta bussen]. Visste ju inte hur lång tid det skulle ta att cykla dit och jag visste inte riktigt vilken väg jag skulle ta. Jag hade räknat med att det skulle ta 1 timme och kanske lite tid till men nääää…jag var ju liksom framme redan 16.10 ungefär så det var ju lätt som en plätt :smile:  Så hädanefter är det jag som cyklar till jobb istället för att åka buss och vänta i 1½ timme [i alla fall så länge det är ljust på kvällarna]. Jag var hemma 20.10 igår så det är ju en rejäl skillnad….tummen upp. Och motion på köpet får jag med så det kan ju inte bli en bättre combo…haha :wink:

Mmmm….barnen är i skolan så klart nu och sen är dom på fritids. Stella och hennes klass skulle ha sång och show uppvisning för 1:.orna  , 2:orna och 3:orna idag. Dom har övat med en Astrid Lindgren show och igår var dom på Tuvehagen [ett äldreboende] och hade uppvisning. Det hade gått jättebra och Stella tyckte att det var kul :smile:

Nåja….hörs imorgon igen. Och eftersom man typ nästan aldrig ser barnen mer då jag jobbar och sen är dom ute alltid så finns det inte så mycket nya foto på barnen…man ska vara glad om man hinner knäppa av ett foto överhuvudtaget men här är i alla fall 2 på Stella och det var i fredags tror jag.

stellsiHemkommen efter en övernattning hos en kompis….

stellsisover

…och ett tag efter så fann man henne sovandes i trädgården. Gissar på att det var en massa tjejsnack hela kvällen lång hos kompisen :wink:  

4 Responses to “Tisdag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.