+ 2 mil

Kl 11.50

Halloj Onsdag….där det regnar och regnar. Kan kanske behövas lite regn ibland i och för sig bara det har slutat till klockan 16 då jag ska cykla iväg. Kanske inte världs kul att cykla i regn och komma fram till jobb som en dränkt råtta :wink:

Igår startade jag min app  i Iphonen innan jag cyklade iväg så den kunde mäta avståndet och allt det där. Lite mer än 1 mil är det till jobb och sen är det ju självklart lika långt hem så lite mer än 2 mil blir det att jag cyklar 3 dagar i veckan. Det är ju helt ok…eller? Fast igår hade jag motvind exakt hela vägen till jobb och i vissa lägen så kändes det som om jag stod still och trampade…just då ville jag slänga cyklen…haha :tounge: Var hemma 20.15 och det är såååå värt det för jag hinner pussa och mysa med kidzen innan dom ska i säng och höra hur dom har haft det på skolan och fritids, det kunde jag liksom inte innan då jag kom hem 21.30.

cyklingMin runda till och från jobb

Och just det…..båda barnen var nyklippta då jag kom hem igår. Eliott var/är sååå himla snygg i håret och äntligen så är hans långa hår väck  :smile:   Och Stellas hår är klippt en bra bit på längden så allt det där slitna tråkiga är borta, var en fröjd att kunna borsta igenom det utan att det skulle ta en halvtimme  :wink:   Dock så skulle jag vilja ha det i axel längd på henne men det är det ingen som går med på. Tror att hon hade passat bra i det och så hade hon nog sett större ut. Hon har haft detta långa i evigheter och jag som trodde att jag aldrig skulle tröttna på det har faktiskt gjort det  :tounge:   Nåja…får se om och när den dagen kommer!

eliottVår snygging <3

Nu ska jag snart i alla fall se reprisen på ESC för jag såg inte det igår. Dels så visste jag inte att det var igår och upptäckte det för sent och sen så såg jag och mannen 2 avsnitt utav nya säsongen på 24….så grymt kul att den serien är tillbaka :smile:

Ha en bra dag!!!

3 Responses to “+ 2 mil”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.