Nostalgi på hög nivå

Kl 15.15

stellsiStellsi hann pärla lite innan skolan imorse

Halloj och sorry för lite sent bloggande. Har varit upptagen här hemma och kört nostalgi musik. Tänkte att jag skulle städa till det men det blev mest en massa dansande…haha (6)  Städat nedervåningen har jag i alla fall gjort men förstå hur kul det är med ”gammal” musik? Har lyssnat och haft mig hela dagen då kidzen har varit i skolan. Fick ju lite fredags feeling här hemma men nja…det får vänta tills imorgon då det faktiskt är fredag :wink:

Stella har stuckit iväg till en kompis och Eliott har sin kompis Oscar här hemma. Dom sitter och spelar X-box och skrattar ihjäl sig. Dom har sjukt dålig humor [ inte enligt dom själv  ] men jag kan inte låta bli att skratta med dom…dom är ju bara för roliga mellan varven :smile:  Det är helt ok att dom spelar för ute är det…dada…REGNIGT….bläää. Nu har det ju ändå regnat nog tycker jag så solen och värmen är saknad.

eliottochoscarSpelnördarna

Nåväl….vet inte vad jag ska hitta på nu….vänta på att mannen kommer hem men det är ju ett tag dit. Ikväll blir det väl någon serie eller film och slapp i soffan…..gött :smile:

3 Responses to “Nostalgi på hög nivå”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.