Gamla minnen

Kl 17.10

Hej hej i bloggvärlden….tänkte få ner ett inlägg nu eftersom det var några dagar sedan. Alltså…skärpning Suzie Q!!!

Idag är jag hemma från jobb då Stella är superduper förkyld. Hon har världens whiskey röst och näsan rinner konstant och feber har hon också haft idag. Gäller att få henne frisk då det är bröllop på lördag. Ser ju helst att hon inte är sjuk då…right?

Eliott har varit i skolan som vanligt och det hade gått bra. Och nu här på eftermiddagen så har jag och barnen kollat igenom en massa bilder från när dom var små :smile:  Så himla kul och se och så himla många minnen som dyker upp. Men alltså tiden går fort…kan inte fatta att dom har varit så små<3

littlekidz1littlekidz2

Liten Eliott och Stella….så lär man aldrig se dom sittandes igen….haha

Just nu är dom uppe och leker men nu har solen kommit fram så gissar på att Eliott snart beger sig ut för att cykla. Stella får tyvärr hålla sig inomhus. Skönt med sol för det har ju bara regnat och regnat i flera dagar. Men har hört att det fina vädret ska komma nu….tjohoo :smile:  Hoppas verkligen att det är soligt och varmt på lördag för regn känns ju inte så kul en dag som då. Håller tummarna allt jag kan!

Ikväll är jag själv också [med barnen då förståss] då mannen ska övernatta med jobb i Mölle. Han åkte imorse och kommer inte förräns imorgon. Får se vad jag ska kunna roa mig med. Skulle vilja designa om här inne men vet inte om jag orken till det pilliga riktigt. Får se, får se.

Hoppas att ni har det bra…dyker kanske upp ännu ett inlägg senare ikväll :wink:

 

4 Responses to “Gamla minnen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.