Jag och Polly

Kl 21.25

pollyDet är jag, Polly och tv:n ikväll…..

…synd bara att det inte visas något utav intresse. Är inte van vid att titta på tv direkt. Alltså jo…inte så men vi säger tv program då. Jag och min pusselbit tittar ju alltid på serierna vi följer eller någon film från Swefilmer eller andra ställe. Just sitter jag och tittar på Trinny och Susannah….yeah….eller inte :wink:

Nåväl…kidzen sover i alla fall. Hör Stella snarka ända ner hit. Jag lovar att hon vinner vilken snarktävling som helst…haha.

Hade även världens design sug innan. Ville fixa om i bloggen och hade massa tankar och ideér i huvudet…hade även gjort en header men ja….då ska självklart inte Artisteer fungera. Förstå hur irriterande :sad:  Vem säger att jag har samma sug imorgon? Åhhh…irri!!!

Nä…ha en bra kväll…nu ska jag sällskapa med mina Polly :wink:

2 Responses to “Jag och Polly”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.