Torsdag

Kl 10.00

Go förmiddag och välkommen SOLEN. 17 grader och soligt ska det bli idag och om man kollar på väderleken så ska det bli fortsatt soligt och varmare…..ÄNTLIGEN :grin:  Inget mer regn och gråa moln nu hoppas jag.

Eliott är i skolan och Stella är hemma idag igen. Ingen feber [ tack och lov ] men fortfarande snorig som bara den. Hon tog dockvagnen med sig då vi gick till affären så det blev en promenad dit…lite luft gör henne bara gott men hon får inte vara ute och härja hur mycket som helst idag. Lite lugnt får hon allt ta det fast att hon är som en duracell kanin :wink:

motherstellaPå promenix med sin bebis [ gud nåde den som säger att det är en docka liksom ]

Just nu sitter lilla donnan och ritar här nere vid köksbordet och jag ska se till att diska och dammsuga och lite så där. Mannen väntas hem efter 13 tiden…hoppas verkligen att det inte blir senare. Saknar honom <3

Hörs senare…..

3 Responses to “Torsdag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.