BRÖLLOP

Kl 06.20

Haha…OJ….både jag och Eliott vaknade innan klockan 06 idag. Gissar på att det är BRÖLLOPS nerver på oss båda. Japp…idag är det äntligen dags för Dennis och Johanna att gifta sig :grin:  Det ska bli en otroligt spännande och kul dag och kväll och jag längtar massor. Alla kläder är strökna och hänger fint och skorna är framtagna.

Igår eftermiddags var vi hemma och Dennis och Johanna och snackade och Dennis, Mannen min och Andre testade sina kostymer och lite så. Mannen är ju BEST MAN så han är allt lite nervös :wink:   Sen blev det lite champagne och öl med alla deras grannar och sånt där mys…lite korvgrillining och sen vid 20.30 så begav vi oss hem eftersom vi hade en del att fixa inför idag :wink:

Japp….blir en kul dag helt enkelt och solen och värmen är med oss idag :smile:

dennisochjohanna

 Dagens blivande Brudpar…älskar er<3  [ foto taget utav Anette Johnsson ]

 

2 Responses to “BRÖLLOP”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.