The Wedding

Kl 11.40

Sååå…nu är jag återhämtad efter bröllopet som vi var på i lördags…haha. Man är definitivt inte ung längre med JÄKLAR vad KUL vi hade :grin:

Bröllops cermonin var hur vacker och fin som helst och Dennis och Johanna hann bara visa sig i kyrkan så började jag storböla. Känsliga jag liksom.  Johanna såg sagolik ut i sin bröllops klänning…som en riktig prinsessa. Mannen min som var bestman var skitsnygg [of course ] och likaså Dennis, Louise, André och Tilda :smile:

jdÄntligen man och fru

Efter kyrkan så kom Christina och hämtade barnen som inte skulle med på festen och sen bar det av mot festen som hölls på Byggdegården i Strövelstorp. God mat, många fina tal, Linedance, god dryck, massa dans, massa prat, mycket skratt mm. Det var så himla kul och varken jag eller mannen tänkte på barnen då vi visste att dom var i trygga händer.  Vi kopplade av och hade skitkul :grin:  Till och med mannen var uppe och dansade och det har han liksom gjort EN gång innan på 10 å…haha.

På natten så åkte Dennis och Johanna till hotell och jag, mannen, Lena, Kitte, Louise och Calle tog taxi [världens roooligaste taxiresa ever måste jag säga…haha…Kitte är GALEN ] hem till Dennis och Johanna där vi fortsatte festa och trashade deras hem…haha. Massor utav toappaper i hela huset och massa raklödder på fönster och speglar och gömda underkläder :wink:  Klockan 04 på morgonen kastade vi in handduken och gick hem och rasade i säng. Sen har man varit mer eller mindre död i 2 dagar men nu börjar man komma tillbaka :wink:

ksJag och min älskade pusselbit…och en bit utav svärmor

2 Responses to “The Wedding”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.