2014-05-21

Kl 09.30

Go morron i värmen….så himla härligt väder det är idag. Funderar på om jag ska våga hoppa i bikinin och sola lite i trädgården? Fast man kanske skrämmer ihjäl hela grannskapet då…haha :wink:  Åhhh…varför ska det alltid vara så jobbigt just den där första gången? Äsch…strunt samma, är väl inte så många hemma just nu i vilket fall som.

Barnen är i skolan of course och idag är det sista dagen för dom på fritids [för denna veckan då]. Tycker faktiskt synd om dom att dom är där så länge då det är så varmt ute. Vet ju så väl att dom hellre vill vara ute och cykla och busa runt med kompisar, bada i vattenspridaren och så där. Avskyr verkligen att dom har så fruktansvärt låååånga dagar. 8-17.30 är läääänge :sad:

Jaja….var ganska lugnt på jobb igår. Barnen kom typ 2 och 2 i omgångar så det blev aldrig mycket barn samtidigt så igår hade man tid att sitta och pussla och spela memory och lite så där med dom. Hade även en 8 månaders pojke igår så då fick man lite bebis gos också…mys :smile:  Får se om det blir lugnt eller hektiskt ikväll…..hoppas på den där mitt emellan varianten…lagom är bäst :wink:

Näää… tror jag ska våga mig på att svida om :wink:   Hoppas att ni har en bra dag och har det lika soligt och varmt som vi har det.

 

darlingsBarnen innan bröllopet i lördags <3

2 Responses to “2014-05-21”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.