Hot hot…that´s nice

Kl 09.20

Halloj världen och Halloj FREDAG :grin:   Underbart fint och varmt väder idag så även idag blir det en dag att spendera i trädgården. Längtar tills både kidz och man är hemma så man kan mysa fullt ut. I och för sig så lär ju barnen springa på sina håll men i alla fall..haha. Blir lite grillad korv och sånt där ikväll för gissar på att ingen kommer till att vilja gå in förräns solen går ner :wink:  Får nog ta och sätta några pilsner på kylning också känner jag för det är ju som sagt fredag och varmt ute :wink:

Dagen igår spenderades också i trädgården. La och solade och läste och hade det gött och sen då barnen var hämtade i skolan så ville Stella springa och leka i vattenspridaren så det gjorde hon och senare så gick hon iväg till Lowa. Eliott lekte med Oscar så han var på sitt håll.

solaSol och mys i trädgården i underbart väder

badEn himla härlig bild på Stella i vattenspridaren

Förresten….har jag nämnt att Stella och hennes klass åker till Astrid Lindgrens värld i Småland den 2 juni?? Hennes klass har ju haft Astrid Lindgren och hennes sagor som tema denna terminen så då blir det ett avslut i Vimmerby. Dom kommer till att åka 6.30 på morgonen och kommer hem vid 20 tiden på kvällen sen. Så himla häftigt :grin:

Nåväl…önskar er en härlig dag!

2 Responses to “Hot hot…that´s nice”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.